Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No bohužel bych řekl že nám není pomoci, vlezli jsme ještě do něčeho horšího,  než je byl ruský protektorát,  a salámová metoda skvěle funguje, nejdřív se nahodí 50 potřebných rodin utečenců ze Sýrie, za chvilku je z toho 1300 dalších a do 5 let tady máme další neřešitelný problém,  10x  horší než problém romský se 100 tísicem imigrantů, frustrovaných násilníků a kriminálníků kteří zjistili že na vysněný  konzum a sex,  který viděli doma v televizi tady mohou také jen koukat. Jak to bude časem u nás vypadat, viz odkaz.  

https://www.youtube.com/watch?t=124&v=jm48QEigkko

2 0
možnosti

P42e54t38r 24Č13a19j46k39a

28. 5. 2015 9:09

Velmi dobrý článek a karma i s poděkováním za něj.:-)R^

3 0
možnosti
Foto

Hlavne ze vy musite napsat pomilionte zrecyklovane fraze, ktere maji zaujmout luzu bez vlastniho nazoru ;-D;-D;-D ... nebo nemusite? ;-)

0 2
možnosti

Hlavně, že Vy umíte jen kritizovat

2 0
možnosti

J18a44n 78P26a57v64l92í43k

27. 5. 2015 18:41

Evropa má problém včetně naší republiky. Ten problém nevyřeší štěkot zkrachovalé političky, která se pokouší takto nabrat politické body. Problém musí řešit odpovědní lidé, kteří budou mít snahu se jej civilizovaně zhostit. Dav není to pravé místo.

2 20
možnosti

Pane Pavlíku, Vy sluníčkový trapáku, napřed si o islámu a muslimských ekonomických "běžencích" něco naštudujte a pak hodnoťte. Zatím, co z Vás vypadlo, se dalo tak akorát smést do kanálu.

19 1
možnosti

Prostě pořádně "zmáčkněme" své poslance, zvolili jsme si je přece proto, aby nás zastupovali a tedy plnili naši vůli. A jestli některý z nich třeba jen uvažuje, že by hlasoval pro příjem těchto ekonomických migrantů a ohrozil tak bezpečnost občanů této země, tak mu to jasně dejte najevo.

19 0
možnosti

R^ Vážení občané, fakt je to málo, myslet si své, zpravidla , že do ČR žádné muslimské "běžence" nechceme; je potřeba se projevit, alespoň připojit podpis pod v současnosti probíhající petici, ve které je to Vaše NE vyjádřeno.

Když bude vláda a parlament váhat, věřím, že nás bude dost, kteří se sejdou na Letné.

19 0
možnosti
Foto

Zrovna vas jsem se na konkretni ciny ptal jiz na zacatku roku ... a stale jen chytracke kecy, nic vic ;-D;-D

0 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS