Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Bohužel, vláda problém islamizace zlehčuje a nevidí (nebo nechce vidět), že každý bezpečnostní krok v budoucnu, až to bude meset řešit, bude těžší a dražší.

K ochránci řezačů hlav, panu Polickému, jen jediné; při své zaslepenosti, vedle ukazování na sebe jako na naprostého neznalce islámské problematiky, dělá zastáncům vyloučení islámu z českého prostoru dobrou službu: na jeho zcestných obhajobách lze v diskusi opakovaně upozorňovat na islámské nebezpečí. Nebýt jeho, psalo by se méně.

5 1
možnosti

Pokud zůstanou u vlády sluníčka, budou muset  neustále   posilovat represivní aparát aby  udrželi kriminalitu přistěhovalců v nějakých mezích a  umlčeli své odpůrce (což už mimochodem dělají viz nejen dnešní "francouzká kauza"). Ze stejných důvodů  budou také schvalovat stále restriktivnější zákony. Výsledkem bude zmíněný konec demokracie která se transformuje do nějakého druhu fašismu, ostatně skandinávie už začíná hnědnout.

5 1
možnosti
Foto

Pro nás je mnohem větším rizikem to, že zísakjí moc tajné služby než Islám. Když dostanou tajné služby pravomoc rozhodovat znamená to konec demokracie.

0 20
možnosti

Rozšíření Islámu v ČR by byl taky konec demokracie.

VládaRv

17 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1793x
předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Seznam rubrik