Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marek.voksay,blogidnes

4. 10. 2011 21:30
pěkně napsáno ..... souhlas

R^

0 0
možnosti
DV

DV505

4. 10. 2011 17:27
Pokrytectví

1) Když jsem si to tu přečetl, napadlo mě jediné. Totální pokrytectví! A nebudu tu teď vůbec řešit tu mladou slečnu! Já bych se ale soudružky Volfové rád zeptal, zda se také tak tiše

modlila,či ještě tišeji, aby ji na schůzích KSČ náhodou neslyšeli? A zda levice, která má násílí vůči jakýmkoliv nepohodlným menšinám přímo ve svém

programu v podobě revolucí (ať už si to tu zdůvodňuje, jak chce), a jejímž je aktivním členem, najednou tak změnila názor, nebo je to její

vyjádření vč. očekávaného plnění podobné, jak vyjádření komunistů ve voleb. programu za rok 1946. Stikla jste, paní Volfová od r.89 převléknout kabát už několikrát! kolikrát to ještě bude?

0 0
možnosti

daveking

5. 10. 2011 0:06
Pokrytectví? Ano, ale Vaše!

Soudruhu, Jana Volfová nikdy nebyla v KSČ. Za druhé: Mohl byste mi napsat, kdy měla česká strana sociálně demokratická v programu násilí proti jakýmkoliv menšinám? Nevím, kolikrát jste převlékl kabát Vy soudruhu, ale Jana Volfová ani jednou.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

4. 10. 2011 0:51
Má to však háček. Vám to rozhořčení nikdo věřit nemůže

Bez debat se živíte politikou a Vaše sny jsou úplně jinde, než je prosazování nějaké morálky. My potřebujeme do politiky lidi nové a nezkorumpované dvaceti lety tunelů.

0 0
možnosti
R

raks

3. 10. 2011 23:29
trochu jste popletla koše s baněma

nejednalo se o argument, nýbr o sprostou urážku. Na tu se reaguje jinak, než na argument v diskusi.

Dále užíváte výraz "Lidovecké",  přestože se jednalo o ministra za TOP09. Snažíte se tak nepěkně vzbudit dojem, že lidovecké facky jsou běžným nástrojem nesouhlasu, de facto lidovci  trestají nesouhlasné projevy. Titulek tak vhodný pro bulvár.Rv

0 0
možnosti

daveking

3. 10. 2011 23:41
Re: trochu jste popletla koše s baněma

Přesně naopak. Výrok o tom, že je třeba profackovat biskupy vyslovila a napsala na fcb funkcionářka a zaměstnankyně sekretariátu KDU-ČSL.

0 0
možnosti
T

TPechy

3. 10. 2011 22:57
Nesouhlas :)

Vážená paní učitelko, už vidím, jak budete s úsměvem a klidem v duši poslouchat rozmazleného fracka, který vám začne na ulici nadávat. Zamyslete se proboha někdo nad tím, co to musí být za hlupáka, když na veřejnosti vulgárně křičí na staršího člověka, kterého osobně ani nezná. Místo toho abyste pořád kritizovali pana Kalouska, dejte raději ruku na srdce, kdo by se otočil a s úsměvem šel dále?

A k těm církvím? Já osobně si myslím, že jsem dobrý člověk, a církev ani křesťanství k tomu nepotřebuji, a také nerespektuji názor křesťan = dobrý člověk. Proč by pro mne měl být zrovna "Kněz a o to více biskup morální veličinou" ? Víte určitě o incidentech s církevními hodnostáři, takže nemůžete tvrdit že každý kněz je tou "morální veličinou". Nevím na jaký článek odkazujete, ale pokud skutečně někdo potřebuje profackovat, tak ať je to klidně biskup, imám, rabín nebo obyčejný člověk, tak ať tu facku klidně dostane.

0 0
možnosti
T

TPechy

3. 10. 2011 22:57
Re: Nesouhlas :)

Víte, ona ta facka ještě nikdy nikoho přímo nezabila, a když je tu šance že pomůže, tak proč ne? A proč na základě víry brát, že někdo je určitě "správný", a někdo, kdo tu víru nemá, může být i špatný? Dle mého názoru jsme všichni lidi, i ti "vyvolení Bohem" ... tolik k mému nesouhlasu s vašim článkem, jinak přeji příjemný den :)

0 0
možnosti
PS

lecaks

3. 10. 2011 22:21
Názor

Konečně někdo na těchto stránkách důstojně, lidsky a s duchovní vyspělostí projevuje názor. Lidovcům vzkazuji:

"A nyní vlastní zbraň, působí mi tolik ran" - Ovidius. Tento citát uvedli jedny noviny k článku, který kritizoval pana Havla V. Doběhla jej jeho vlastní slova o pravdě a lásce. Skutky přesvědčují, že?

Dávám karmu.

R^V

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 10. 2011 7:42
Re: Názor

Ale copak, taky si potřebujete přihřát politickou polívčičku spolu s Vlkovou ?!!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1793x
předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Seznam rubrik