Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alex hart

12. 1. 2010 14:27
Paní Volfová

Možná Vám to někteří takzvaně nandali. Těch primitivních útoků se najde vždycky dost. Z toho bych si nic nedělal.

.

Ale jsou zde i docela seriózní připomínky. Útočíte na své konkurenty (což je právě také dost primitivní způsob politického boje) a nezvřejňujete zde, co pozitivního chcete dělat Vy. To jsem Vám minule vytýkal i já. Dnes jste už uvedla konkrétní část programu. Boj proti korupci a schválení zákona, kde má zlodějům, podvodníkům a korupčníkům propadnout majetek až do výše škody. O.K. Pozor ale na správnou formulaci, jak zde v diskusi zaznělo. Jinak by opět šlo jen o plácnutí do vody.

.

Pokud byste to ale skutečně myslela Vážně, tak ale nechápu, proč se potřebujete uchylovat k tak laciné propagaci za pomoci Jany Bobošíkové, a přirovnávat se k Johance z Arku. To už mi přijde obzvláště uhozené. Myslím si, že právě tímhle a lacinýmy útoky třeba na Johna moc hlasů nezískáte. A to co získáte u některých jednodušších žen, ztratíte u mužů (a nejen u těch jednodušších). Tož tak.

0 0
možnosti

alex hart

12. 1. 2010 14:39
Re: Paní Volfová

P.S.

Jak vidíte, paní Volfová, když přijdete s rozumným návrhem, tak už Vás mnoho lidí nemá důvod napadat. Když vy sama píšete tak, že jen napadáte druhé, samozřejmě se řada lidí ozve. Vnímáte taky ten rozdíl?

0 0
možnosti

JaV57

12. 1. 2010 9:19
dobré ráno

Dobrý den, přečetla jsem pozorně diskusi a chlěla bych jen poděkovat za každý konstruktivní názor. Jsem potěšena, že dneska zde nejsou ti, kvůli kterým jsem blog napsala, a že své názory vyslovujeme všichni kultivovaně. To je moc prima. Pokud se jedná o spojení, není to přímá integrace, zachováme si identitu své strany, tak jak to chtěla republiková rada SDŽ i v případě spolupráce s SPO. To však SPO nepřipustila a naší komunální politici prostě nechtějí převlékat kabát. Proto jsme se se Suverenitou shodli na základních propgramových bodech jako je obhajoba českých zájmů a boj proti korupci a  kdyby se nám podařilo jen to, po vstupu do parlamentu, podařilo by se dost :-)

0 0
možnosti

m. l.

12. 1. 2010 12:06
Re: dobré ráno

Pokud bych věděl, že budete prosazovat účinný boj proti korupci a pak už _vůbec_nic_jiného_ tak máte můj hlas. Ale...

0 0
možnosti

Nero

12. 1. 2010 9:06
Další pravicový Hovorka

Nač volit "pravicové" lidovce,táhnou-li sebou do parlamentu lidi v čele s Hovorkou?

Chtěl jsem volit Bobošíkovou.Nemohu.Potáhne sebou Volfovou.

Budu muset volit ODS

0 0
možnosti

bondy_

12. 1. 2010 8:27
Evidentne jste si "nevsimla",

ze vice nez Vase statna postava vadi lidem postavicka proflakle pani Bobosikove. Spojit se s nekym jako je ona, ...Rv

0 0
možnosti

m. l.

12. 1. 2010 12:09
Re: Evidentne jste si "nevsimla",

Paní Volfová v politice skončila ale ještě si to nechce přiznat, to je celý problém.

0 0
možnosti

buřinka

12. 1. 2010 8:16
A nechce te spojit ještě s naší domovnicí?

To je tady celkem slušná drbna, taky bez programu. Teda vy program máte, ale to není program, ale spíš čtení na dobrou noc. Tak dobrou noc. 

0 0
možnosti

velký jarda

12. 1. 2010 7:38
budte trochu originální

pořád se oháníte nějakou korupcí. Já mám po ty dlouhá léta života zkušenost, že když něco buduje stát, tak je to vždycky špatně. Co takhle místo boje proti korupci vyhlásit budování korupce. Závazky, hlášení, nástěnky atd, to by bylo aby korupce nezanikla.

0 0
možnosti

V.Hamral.ml

12. 1. 2010 1:28
Mám komický spodek!

Paní Volfová, skutečně žádného nerva. Bobošíková sice opravdu dílem honí uplatnění, ale třeba její vystoupení proti EU bylo celkem sexy a za palec nahoru, takže sem tam přínos má. Ta agresivní pseudopravičácká zvěř níž, ukrytá za anonymními nicky, to je jen místní Český folklór a ti lidé mají opravdu problémy, takže na místě je lidský nadhled a ve vašem případě nejspíš i lítost nad nimi, neb jste žena. Jen si představte tu jejich výchovu, pokud je dostala až na tuto úroveň...já věřím, že by se o nich měl natočit dokument a špulit to do světa jako naší vizitku ;-)

0 0
možnosti

kocourek-černý

12. 1. 2010 1:27
napište

až bude ten event s tím pálením na hranici, třeba i s Bobošíkovou. Bylo by to něco také pro BBC ......

0 0
možnosti

m. l.

12. 1. 2010 0:15
Nedivte se,

že je lidem z vašeho tandemu na blití. Vy jste levičák a paní Bobošíková politická prostitutka, to nevěstí nic dobrého. Aby vás brali tak musíte jít na jiný server, kde se shlukují lidé z toho druhého konce Gaussovy křivky ... třeba na Rudé Právo a jejich Novinky.

0 0
možnosti

Yesname

11. 1. 2010 23:20
Pani,

Johanka z Arku byla přece jenom jinej formát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1793x
předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Seznam rubrik