Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PetraHor

11. 1. 2010 23:03
Obávám se paní Volfová že jste opět

šlápla (do h****) vedle. Podle mého malého a bezvýznamného názoru jste si tímto sňatkem z rozumu zatloukla poslední hřebíček do rakve vaší politické kariéry. Bobošíková je Železný v sukni, absolutně bezpáteřní (výraz za 300 dukádů)  Vůbec nechápu kde jste k této taky političce přišla, ale z její strany to byl dobrý tah. Likvidace malých levicových stran a především vašeho přátelství s jezevcem z Vysočiny. To že Zeman požaduje zvýšenou sazbu DPH 24% je naprosto jedno, klidně jste s ním mohla do holportu jít, stejně to nikdy neprosadí. Pro koho pracuje pravicová politička Bobošíková, která kandidovala na prezidenta republiky za KSČM je otázkou. A ta korupce? Ha, ha, ha.

0 0
možnosti

daveking

12. 1. 2010 0:21
Re: Obávám se paní Volfová že jste opět

Ono je trochu jinak, jestli dovolíte. Byl to právě Miloš Zeman, kdo velmi stál o Janu Bobošíkovou, ale ona nedokázala překousnout, že jeho stranu ve skutečnosti řídí úplně jiní lidé. Prostě řekla, že ve straně, kterou ovládá pan Šlouf, ona být nemůže. A věřte nevěřte, ale Jana Volfová, která vždy stála vedle Miloše Zemana, se některým lidem nehodila, není totiž dostatečně poslušná a některé věci by prostě udělat nemohla. Například přistoupit na škrty ve výši 70 miliard, které chce Miloš Zeman vzít s mateřské a z dětských přídavků.

0 0
možnosti
S

spaceboy

11. 1. 2010 23:01
Propadnutí celého majetku?

Představoval bych si za korupci propadnutí majetku do výše způsobené škody.

Vzhledem k tomu, že korupčníci mají ve zvyku nevlastnit vůbec nic a místo toho používat automobily půjčené od bratra a domy od nemajetné tchyně, bylo by asi vhodné čas od času korupčníka navštívit a sebrat mu ne všechno, co má, ale všechno, co používá. Holobyt, dvoje oblečení, rádio, televizi, jeden telefon na rodinu, tolik postelí a židlí, kolik je členů domácnosti, ložní prádlo a hygienciké potřeby. Pokud to má stačit chudým, mělo by to stačit i usvědčeným korupčníkům.

Všechno ostatní zabavit a prodat ve veřejné aukci.

Tahle myšlenka se mi celkem líbí, ale Bobošíková se mi nezdá zrovna důvěryhodná, takže zase nevím koho volit :-(

0 0
možnosti
W

wrangler

11. 1. 2010 22:48
Z ostudy kabát

a ještě leze na blog. Fuj!Rv

0 0
možnosti
M

MychalB_000

11. 1. 2010 22:46
Jana z Arku Volfová

aneb za korupci trest z určitého hlediska tvrdší než za vraždu ;-D

Pardon, ale to opravdu neberu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1793x
předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Seznam rubrik