Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

blastula

10. 1. 2010 16:51
Klíííd, berte to s nadhledem, lidičky

1.Muži se dělí na nevěrné (o kterých se to ví) a na ty, o jejichž nevěře se  ještě  neví.( o ženských to platí vcelku taky) 2.Základem politické kvalifikace je lhát, nebo alespoň dobře mlžit, tak co mr. John řeší?.3. Zásadní chyba, že v našich končinách není povolena polygamie pro obě pohlaví. Proč ji nezlegalizovat, když v reálu je už dávno běžná ( machometáni a politici by to ocenili).4.Kdo nelítá v aférách, není zloděj, úchylák, homo  apod, jako by nebyl.5.A vůbec. Paní Volfovou si musí partner mimořádně cenit. No řekněte, kdo z vás to doma má?;-D

0 0
možnosti

slidic

9. 1. 2010 17:49
Feministky jako obvykle lžou.

John před cca 8 lety zplodil nemanželské dítě. Ale odkud bere autorka tu drzost, když tvrdí, že ten vztah trvá 8let?

Asi chce odvést pozornost někam jinam. Připomeňme si vražedkyni Velikovskou, která zastřelila spícího manžela byla podmínečně propuštěna již po roce. A v televizní debatě s redaktorkou Jílkovou z ní udělali ubližovanou světici. Přitom šlo o organizovanou vraždu od opatření zbraně až po odklizení mrtvoly. Svého milence do akce nezatáhla, na odklizení mrtvoly si objednala bezdomovce za flašku rumu, ti ji ale místo své práce raději udali. Dodatečně tvrdí,že omylem prostřelila dvěma ranami hlavu spícího manžela. V sebeobraně, samozřejmě... A tenhle "vztah" netrval 8 let. 

Do roka a do dne...

To řekla Veronika Janků (23) z Brna ve svatební den o tom, že její o 30 let starší manžel zemře. O rok později si najala dva Ukrajince,kteří jej za sto tisíc korun zbili a shodili z mostu v Brně.Muž zemřel a Janků dostala 14 let. (Šíp 28.6.2008).

Ukrajinci uprchli neznámo kam.  Jo 8 let.

0 0
možnosti

karhukoira

9. 1. 2010 17:34
Dvě fotky paní Volfové

jsou na mě moc. Nechápu, proč Jana Volfová, historicky jedna z nejnepůvabnějších a nejtlustších žen v naší politice, cpe v upoutávce článku o Johnovi svoji tvář. A proč vlastně se do Johna montuje, to taky nepochopím. Vím, že Janu Volfovou nikdy nikdo neměl rád, snad až na Miloše Zemana...

0 0
možnosti

SID09

9. 1. 2010 17:37
Re: Dvě fotky paní Volfové

;-DR^!!

0 0
možnosti

Stará kára

9. 1. 2010 16:49
Ono se může lhát i muži (manželovi). Doživotně

A mnohem snáz, než se lže ženě.

Jinak je mně jedno, jestli se lídři pidistran potřebují napadat.

0 0
možnosti

mráčidlo

9. 1. 2010 14:24
Nebojte se, Vám tohle nehrozí,

o Vás si normální chlap neopře ani rezavý kolo;-D. Tak jen vesele drbejte.

0 0
možnosti

JaV57

9. 1. 2010 14:37
Re: Nebojte se, Vám tohle nehrozí,

Moc prima informace, předám jí svému partnerovi :-))

0 0
možnosti

alex hart

9. 1. 2010 14:20
Vážené dámy,

diskutujete opravdu náramně.  Ale asi jste si neuvědomily, že jste autorce blogu skočily na špek. To je totiž přesně to, oč jí (a podobným blogerům) běží. Vzbudit v lidech vášně (v tomto případě pocit ukřivděnosti žen) a obrátit jej proti politickému oponentovi (tj. Radkovi Johnovi).

.

Abyste mi mi dobře rozuměli- /-y, já toho Johna víceméně nesnáším už od doby jeho patetického mečení na televizi Nova, ale to,  co zde předvádí Volfová, není nic jiného než předvolební boj. No a co má bejt? Oni ostatní lidi snad nelžou? Mužský jako ženský? A co politici, a političky? A neměla by se politčka snad především zabývat kauzami politickými, jako je například klamání voličů, tj. obelhávání voličů? To je totiž vždycky daleko horší podvod, než obelhávání jedné (ubohé ???) manželky !!! !!

0 0
možnosti

PetraHor

9. 1. 2010 16:29
Re: Vážené dámy,

Pokud jde o mě, tak nemusim ani Věci Veřejné, ani tu Zemanovu pidistranu. Na druhou stranu ale chápu že si každý politik rád rejpne do politického konkurenta, když se na něj provalí nějaká ta aférka. :-)

0 0
možnosti

Vikina

9. 1. 2010 14:13
Chichichi,

tak to mě skutečně rozesmálo, číst si tu levity na téma lhaní od ženské a političky navíc k tomu ;-D;-D. Tady v tom Absurdistánu je už skutečně možný všechno :-/. Paní Wolfová, jste přece ženská, Vy přece musíte vědět, že lhát, vždy a za každých jakkoliv malicherných okolností, je běžnou výbavou každé ženské (snad vyjma řádových sester). Vždyť bez lhaní by nepřežily, tak, prosím, nechte muže aspoň žít, jó?

0 0
možnosti

SID09

9. 1. 2010 17:36
Re: Chichichi,

Podobná kritika od zkrachovalé političky, která se chce protlačit  zas k nějakému korýtku je nanejvýš zábavné.  ;-D!!

0 0
možnosti

mráčidlo

9. 1. 2010 14:01
Ty pipino,

koukni se na statistiky. Víš že každé 4té dítě narozené v manželském svazku je nemanželské? Tak jak je to s tím lhaním? Vy.er se na politiku a psaní a štrykuj doma fusekleRv.

0 0
možnosti

alex hart

9. 1. 2010 14:24
Re: Ty pipino,

No to se těch chudinek žen s nemanželskými dětmi ale musím opravdu hned na místě zastat !!!

.

ONY TY ŽENY S NEMANŽELSKÝMI DĚTMI PŘECI VŮBEC NELŽOU A SVÉ MANŽELY NEPODVÁDĚJÍ !!! ONY SI JEN CHUDINKY NEMŮŽOU VZPOMENOUT, S KÝM TO VLASTNĚ MAJÍ. A TO PŘECI VŮBEC NENÍ PODVOD, ŽE??? ;-D

0 0
možnosti

alex hart

9. 1. 2010 13:45
O lžích a manipulacích...

Paní Volfová, proč z toho děláte takové divadlo?  Já bych řekl, že to děláte především proto, že v rámci volebního boje je nutné nakydat na protivníky co nejvíce hnoje...

.

V případě Radka Johna si ten hnůj nakydal především on sám na sebe. Jenže i tak si myslím, že Vaše veliké rozhořčení nad tím, že John lhal ženě je taky jenom politické divdýlko, a manipulace nás voličů. Což je snad žena snad posvátnější než voliči? Já bych řekl, že John se svým činem demaskoval sám a nepotřebuje dalšího ostouzení v médiích. Že je to prospěchář, je ostatně zřejmé z toho, jakým způsobem vedl své televizní pořady, které žily ze sledovanosti otřesných televizních senzací. Už jen tohle mi stačilo, abych mu ve volbách nedal hlas.

.

Zatímco takoví lidé, kteří tak svatouškovsky upozorňují na hříchy jiných, jako to děláte právě Vy, jsou už z principu podezřelí !!! Takže ani Vy můj hlas nedostanete. Kdybyste stejné úsilí věnovala předložení rozumného programu, možná bych o Vás uvažoval. Ale takhle?  

0 0
možnosti

JaV57

9. 1. 2010 13:49
Re: O lžích a manipulacích...

Děkuji Vám za příspěvek, jen takovou drobnou poznámku, náš program je celou dobu vystvaven na našich stranických stránkách, ale nechtěla jsem tady mluvit o straně, byť se Vám to zdá divné, prostě mne jakoženu urazilo to, že řekne, že to sdělil proto,aby nebyl vidíratelný v další kariéře,ale třeba věta o tom, že se omlouvá své ženě nepadla

0 0
možnosti

Rudla.

9. 1. 2010 13:15
No a co?

A celou tu dobu to manželství fungovalo, dceru nezanedbával. Má chtít, aby se jeho žena trápila, jen proto aby se on cítil čestně?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS