Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

2. 9. 2009 22:34
Vůbec jsem nepochopila

důvody smazání některých příspěvků. Nebyly vulgární, rasistické, nenabádaly k trestnému činu.. PROČ???

A k paní Volfové: Jásala jste nad panem Kučerou, bývalým a provařeným poslancem. Už tehdy jste se velmi mýlila. Zdá se, že jste nepoučitelná.Rv

0 0
možnosti
S

spaceboy

2. 9. 2009 18:15
Nenadávej na zrcadlo...

Nenadávej na zrcadlo, kdo máš křivou hubu, napsal tuším Gogol.

Nenadávejte na Melčáka ani na Ústavní soud, když jste udělali rozhodnutí, které je proti Ústavě, chce se říct dneska.

Jímá mě smutek, když tu vidím tolik ovcí nadávat tu na Melčáka, tu na Ústavní soud. Uvědomte si, že to byly naše "politické špičky", které ve vzácné shodě udělaly obrovský zmetek; to nezpůsobil ani Melčák, ani Ústavní soud. Ti jenom tu chybu našli a snaží se ji napravit. Když už vámi lomcuje takový vztek, vážení, obraťte jej vůči těm, kteří tu chybu udělali a nevybíjejte si ho na těch, kteří ji odhalili. Jinými slovy: Chovejte se jako dospělí lidé, ne jako rozmazlení frackové, kteří zazlívají paní učitelce, že jim našla hrubku v domácím úkolu.

0 0
možnosti
Y

Yorkee

2. 9. 2009 21:41
Re: Nenadávej na zrcadlo...

Vážení,

Podstatné je, že se všechny vládní strany od 90. let chovaly jako by jim tato republika patřila. Dnes nejsou tyto strany schopny změnit svůj styl vládnutí, neboť se dívají na zákony zpatra a neuvědomují si, že se svět již pootočil!!  Byly a  jsou zvyklé privatizopvat, tunelovat, rozprodávat a zákony ohýbat jak se jim hodí - ostatně nic jiného celá volební období nemusely dělat.  Dnes by jim občané měli dát důrazně najevo, že ústava není cár papíru, který jim poslouží k čemukoliv. Jinak se mi nelíbí nenávistné až paranoické reakce některých reakcí na stanoviska Jany Volfové. Pokud voličí chtějí  změnu v politice měli by si zapamatovat, že : Náš Parlament si musíme změnit sami - nikdo to za nás neudělá!

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

2. 9. 2009 17:42
Vážená paní Volfová,

jak v článku pravíte, cituji:"Takhle začíná diktatura, když si předěláváme narychlo Ústavu podle toho, jak jí potřebujeme." A já se ptám, kde jste byla celou tu dobu? Proč Vás nebylo slyšet křičet tato slova ještě před panem Melčákem? Nebýt Melčáka, tak by Vám nějaká na rychlo předělaná Ústava nevadila, že? Myslím, že pokud jste držela jazyk za zuby dosud, měla byste v tom pokračovat. Hezký den Jitka Gotterová

0 0
možnosti
OU

2. 9. 2009 19:13
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TT

tolan

2. 9. 2009 17:27
Nu ano, VOLFOVÁ, bývalá hvězda ČSSd, přeběhlice

0 0
možnosti
Z

zachrance_od_mury

2. 9. 2009 16:45
takova zajimavost..

vsimate si take ze nejvic nadavaji ti kteri jsou bud hluboko pod hranici volitelnosti nebo balancuji na jeji hrane? na jednu stranu lidsky chapu ze vyhodit penize za kampan ktera skonci z duvodu dojiti financi kupr. mesic pred volbami je neprijemne. konecne doted po nejake Strane dustojneho zivota pes nestekl. pochybuji ze se prehoupne pres 1 procento hlasu. takze tato prohlaseni o soudnim napadnuti ci blog na tema nova normalizace beru pouze jako velmi lacinou exhibici, soucast volebni kampane. na druhou stranu je pravda ze pokud si zacneme ohybati ustavu podle toho jak se nam to zrovna hodi, bude urcite neprijemne sledovat co prijde priste. ale to ze by se ustavne zakotvila rekneme vudci role nejake strany, nebo dozivotni mandat, o tom pochybuji. konecne mame v teto zemi pomerne bohate zkusenosti s defenestracemi.

0 0
možnosti
J

JaV57

2. 9. 2009 15:57
Je vidět, než je lepší nadávat, než myslet

Nebudu tu obhajovat, co jsem napsala a za čím si stojím. Jen bych chtěla pro všechny říci, že proběhly všechny soudy a mám i nadále čistý trestní rejstřík. Jen tak na okraj.

 Nicméně jsem se v poslední době setkala s lidmi, kteří byli a jsou i nadále postihování zvůlí firmy ČEZ a když se nám společně s JUDr. Rytířem podařilo popohnat zaměstnance ČEZu k zodpovědnosti z vydírání, tak si ODS a ČSSD změnila zákon a ono vydírání zlegalizovala, Proto se bojím, co bude dál

0 0
možnosti
PB

buřinka

2. 9. 2009 15:50
Jedna paní tady píše

v nadpisu "Politika od plotny" a klobouk dolů před jejími články. Možná by Vám místo klávesnice, paní Volfová, slušela více ta vařečkaRv.

0 0
možnosti
P

perc

2. 9. 2009 15:38
Zeman a Volfová

Již včera někteří čtenáři i novináři nazanačovali, že za podáním Melčáka by mohl být Miloš Zeman. Svým blogem kamarádka Zemana paní Volfová, tyto spekulace jenom přiživila.

0 0
možnosti
J

jurasendpapas

2. 9. 2009 15:27
hned se mi zlepšila nálada

Jen co jsem si přečetl vaši slátaninu, tak se mi zlepšila nálada. A to proto, že jsem si vzpomněl na vaše prasárny a uvědomil si, že by to mohlo být i horší. Děkuji vám, že jste se paní Wolfová ozvala a připomněla se. Najednou mám pocit, že se na volby těším, půjdu k nim a někoho vyberu.:-)

0 0
možnosti
MC

M61

2. 9. 2009 15:10
Ústavní soud koná podle svého práva?!

To jste odvodila jak? Pokud je mi známo, názory právníků na tento pokus o projev moci ÚS jsou minimálně rozporné. Názor člověka bez právního vzdělání - je nehorázné, aby o ústavních zákonech rozhodoval kdokoli mimo Parlament. Už vidím, jak veřejnost bude chtít ústavním soudcům sáhnout na plat či pravomoci a oni si příslušný ústavní (!) zákon sami zruší.

0 0
možnosti
K

kenedz

2. 9. 2009 15:49
Re: Ústavní soud koná podle svého práva?!

To je hodně smutný že zkorumpovanej parlament bolševiků rozhoduje. protože ČSSD a ODS není nic jiného než bolševickej sajrajt který si to díky Havlovi a Klausovi posichroval na věčné časy. To je u Vás demokracie?. S takovou Komunistickou slátaninou běžte do hajzku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1793x
předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Seznam rubrik