Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

4. 11. 2009 23:38
Teď jen, jak se mezi ty se sníženým platem dostat.

Že.

Jiný cíl blog nemá.

0 0
možnosti

buřinka

4. 11. 2009 15:33
Janičko, Janičko,

že jste se takhle nesmála, když jste seděla mezi nima?

0 0
možnosti

Mufu

4. 11. 2009 16:23
Re: Janičko, Janičko,

Vyla s vlky;-D

0 0
možnosti

michal.0.8

4. 11. 2009 15:23
korupce

Vážím si senátora Petra Pitharta. Je to jediný politik o kterým vím, že nahlásil policii pokus o uplácení. Pithart, v té době předseda vlády ČR, byl sám překvapen, jak mu ředitel Agrobanky suverenně nabídl úplatek. Nevěřím, že Pithart byl nebo je jediný politik, kterého se někdo pokusil zkorumpovat. Nevýhodné zákony, předraženné státní zakázky, daňové podvody jsou pak výsledkem. Koukal jsem se na rozpočty některých zemí. Zaujalo mě, že cca před 2 lety země, kde je obecně nízká míra korupce dosahovala státního přebytku (např. Dánsko, Nizozemí, Norsko, Švédsko, Finsko). Ze zemí s korupční tradicí dosáhla přebytku jen Jižní Korea.

0 0
možnosti

PetrBrno

4. 11. 2009 14:27
Mám dotaz.

Jak se u politika pozná že jeho rozhodnutí je "zmetek"? Co třeba Masaryk? Bylo správné založit ČSR, nebo přeměnit Rakousko - Uhersko na federativní republiku? Měl Beneš podepsat Mnichov? Měl nepřijmout demisi ve 48? A co rozdělení ČSFR? Jsou Klaus a Mečiar zločinci? Jak jsme to viděli v roce 1993 a jak to vidíme dneska? Kolik lidí by ještě chtělo federaci?   A teď k vašim oblíbeným učitelům. Jak se u nich pozná že vytvořili "zmetek"?

0 0
možnosti

JaV57

4. 11. 2009 14:35
Re: Mám dotaz.

Zkusím ke svým oblíbeným učitelům. A začnu opět u sebe, za 25 let praxe jsem dala slovy jednu jedinou poznámku a přitom jsem měla průměr z češtiny u maturity ve třidě 1,8 z 32 žáků. Ale hrála jsem s nimi basket, doučovala, kdy bylo třeba a snažila se je pochopit, Řada z nich je dodnes mými kamarády a někteří i vstoupili do mé strany. Myslím, že tak se pozná ten, kdo moc zmetků nedělá

0 0
možnosti

Pepan A2

4. 11. 2009 14:10
Zameťte si nejdřív před vlastním prahem

a pak kritizujte jiné. Pokud si pamatuji, tak i Vy jste fungovala v zákonodárném orgánu zvaném Parlament České republiky. I když tehdy padalo mnoho návrhů na snížení poslaneckých platů a náhrad, nikdy se nic neuskutečnilo, ba naopak, spíše omylem se platy zvýšily a nešlo to už vrátit zpátky. Ti dnešní aspoň něco udělali, Vy jste tehdy pro snížení nehnuli prstem. Takže být Vámu, sedím v koutku, uctivě šoupu nohama a nemluvím do věcí, ve kterých jsem před pár roky něco udělat mohla, ale neudělala.

0 0
možnosti

JaV57

4. 11. 2009 14:14
Re: Zameťte si nejdřív před vlastním prahem

Možná se budete divit,ale kdybyste si našla veškerá má hlasování v těchto věcech, dokonce i hlasování o snížení imunuty, vždy najdete mé jméno mezi těmi, kdo hlasovali pro. Naposledy nás bylo 27 statečných. Prostě už tehdy jsem byla pro snižování platu a snížení imunity a abych zase až tak jen nepovídala, třetina mého platu šla automaticky na azylový dům,který jsem založila.

0 0
možnosti

zcek

4. 11. 2009 14:00
aha

Aha, takže ten váš kamarád od policie ví, že jeho kolega jede v korupci, vy to víte, ale nic s tím neděláte?? No, my občané se nedivíme ničemu, že.

0 0
možnosti

daveking

4. 11. 2009 14:11
Re: aha

Nikoliv, on se stal po volbách před třemi lety novým velitelem městské policie v Mostě. A kdybyste o tom něco věděl, tak byste věděl, že nové vedení mostecké radnice po volbách zrušilo všechny zakázky podepsané městem a vypsalo nová výběrová řízené. Jen tím, že tito lidé nekradou, ušetřili v rozpočtu jednoho okresního města ročně 120 000 000 Kč. Když o tom nic nevíte, tak nepište takové bláboly.

0 0
možnosti

Hip

4. 11. 2009 13:56
podle velikosti vašeho podbradku

usuzuji, že vy se jako důchodkyně máte velice dobře. Teď komentář k vašemu článku. Je velice naivní si myslet, že by se vám i ten nejzkorumpovanější policajt přiznal. Každý bude tvrdit, že to dělají všichni ostatní, jenom on ne. S nekvalitní prací politiků máte na 100% pravdu, ovšem opět by bylo velmi naivní myslet si, že pokud by se vaše strana nedej bože dostala do parlamentu, zvládla by stát řídit lépe. A poslední věc. Pokud má důchodce vyšší nájem, než důchod a nebyl si schopen za 40 let ekonomicky aktivního života pořídit vlastní byt nebo úspory na stáří, tak v takovém bytě nemá co dělat. Každý důchodce věděl dopředu, že z něj jednou důchodce bude a tak se měl i zařídit. Každý kdo má rozum, tak učinil.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS