Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mmmm1

5. 6. 2009 13:50
Demokracie......

-nechcete tady udělat seznam diktátorů, který byli většinou národa zvoleny i v demokratických volbách,, většinou to byli poslední demo volby"   ostatně nemusíme chodit daleko ani moc let zpátky...Pokud dokáže jeden fanatik zblbnout davy... dostane se k moci a co pak... zlu stačí, aby slušní  lidé mlčeli...

Paroubka, Ratha a Sobotku a způsob řízení státu ...vidím jako hodně špatnou variantu +KSČm a vůbec mne neuklidní, že budou zvoleni demokraticky pokud to tady povedou do kytek. Vejce je vlastně zatím klukovina, ale už i za ní chtěj zavírat...kdo zavře je až to půjde do kopru...Možná ti co je teď brání holema:-)

0 0
možnosti
MM

Aragorn

4. 6. 2009 17:35
Krátké zamyšlení

Hlavní otázka je PROČ se tak děje právě nyní? Proč se za dvacet let, která letos uplynou od sametové revoluce, nic podobného nestalo ani jednou? A KDO za to může? Byli tu "vulgární" politici, byli tu rozporuplní politici, byli tu směšní politici, byli tu zkorumpovaní politici, byla tu v politice snad téměř každá sorta lidí... Ale jen téměř...

Shrnuto - PROČ se to děje právě teď a KDO za to může?

Svým provokativním a vyloženě konfrontačním postojem vůči všem buldozer kráčí rovně přes pole, louky, lesy a kácí co vidí... Neuzná porážku, dialog neprovozuje, ani zřejmě neví co je to dialog, ač má paradoxně sám plnou hubu keců o otevřených diskuzích a přesvědčování v nich. Ptám se však, k čemu diskutovat s takovým individuem, které si vašeho názoru neváží?

0 0
možnosti
MM

Aragorn

4. 6. 2009 17:36
Re: Krátké zamyšlení

Vždy jsem v životě rozděloval lidi na chytré jedince, kteří si při rozhovoru s druhým v duchu tu a tam řekli "Tohle zní zajímavě, v tom by mohl mít oponent pravdu..." a na zavilé demagogy, kteří do hovoru přijdou jen se svým názorem a otevřenou agresí ve stylu "NE! Ty nemáš pravdu, protože TOTO je MŮJ NÁZOR!!! Prostě nemůžeš mít pravdu!!!" S takovým člověkem je jakákoliv diskuze zbytečná, konkrétně - s lidmi jako je pan Paroubek a pan Rath je jakákoliv diskuze zbytečná. Jejich urážky lidí (i obyčejných), kteří mají odlišný názor a chtějí ho jakýmkoliv způsobem dát najevo (ať už verbálně či nonverbálně), mě pouze jakožto myslícího člověka utvrzují v tom, že být v Praze, mrštil bych jedním vejcem taktéž.

0 0
možnosti
JU

sageorg

4. 6. 2009 17:32
Vajíčka........

jsou jasným vzkazem politikům,že jejich "nepostižitelnost" skončila.Mohou si odsouhlasit kolik chtějí "náhubkových" a pod. zákonů,ale musí vždy počítat s voličem a jeho reakcí.Zda zůstane jen u vajíček záleží jen a jen na politicích.

0 0
možnosti
PH

petrph

4. 6. 2009 15:21
Diskuse???

Diskutovat se může leda v hospodě (nebo v parlamentu), všude jinde se musí makat.

Takže když si objednáte (a platíte)  zedníka, tak s ním sice můžete diskutovat o tom jak míchá maltu (aby jste se něco přiučila), ale o tom zda má být stavba kvalitní a do domu nemá pršet s ním diskutovat nebudete.

Podobně, když si budete kupovat na trhu okurky , tak s prodavačkou můžete diskutovat o tom jak je pěstovat, ale stejně si je ošaháte jestli nejsou zkažený. A když to zjistíte doma, tak se vrátíte a omlátíte jí je o hlavu.

Takže vemte na vědomí, že ti mladí nepřišli na shromáždění diskutovat ale sdělit svůj názor na současnou politickou garnituru. A že o tom, jestli budou příště házet vajíčka kamení a nebo růže rudé, si rozhodují politici sami...

0 0
možnosti
D

dedko

4. 6. 2009 16:18
Re: Diskuse???

R^R^

0 0
možnosti
J

jirkaknop

4. 6. 2009 15:09
Kdy bude zrušeno Vaše usnesení

o beztrestnosti státních zástupců a soudců při výkonu jejich profese. Dnes jsou odkládána tr.oznámení na st.zástupce a soudce díky Vašemu pokynu. Přijde mi komické,že Vás nakonec ta mafie semlela , když jste ji předtím pomáhala vytvořit! 

0 0
možnosti
J

JaV57

4. 6. 2009 15:14
Re: Kdy bude zrušeno Vaše usnesení

Nevím, kde jste přišel k tomu, že bych někdy takové usnesení podpořila. Já určitě ne

0 0
možnosti
KA

krabi

4. 6. 2009 15:06
článek hezký, ale pokrytecký

kdysi váš guru s tím hulvátstvím začal, o spálené zemi, zlodějích a tunělářích - uspokojoval poptávku téhož primitivního a bezcharakterního publika jako dnes Paroubek či dříve Hitler a Gottwald..

0 0
možnosti

daveking

4. 6. 2009 16:42
Re: článek hezký, ale pokrytecký

Bezcharakterní publikum? To hovoříte o občanech? To je opravdu pěkné. Vy budete asi taky pěkný hulvát. ... ;-D

0 0
možnosti
K

karel62

4. 6. 2009 14:58
Mladí brzy pochopí kdo chce bezpracně žít na jejich účet.

0 0
možnosti

daveking

4. 6. 2009 16:40
Re: Mladí brzy pochopí kdo chce bezpracně žít na jejich účet.

To si jistě děláte legraci, že? My, dospělí, kteří platímě daně, žijeme na účet mladých, kteří studují? Prozradíte mi, z čeho je placeno školství a zdravotní pojištěná studentů? Nespletl jste to náhodou??

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 6. 2009 14:37
Arogance moci !

Také k nim patříte paní Volfová. Arogance, sliby a touha po korytu - toť váš cíl.;-O;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 6. 2009 14:35
Paní Volfová

musím se přiznat, že mnohdy bych si i já rád něčím po těch politicích hodil. Ale ne kamením - nejraději odjištěným RG-4. To co předvádí celá naše politická scéna je velice špatný kabaret. A vy patříte také ke koloritu této politické scény.;-O;-D

0 0
možnosti
FM

Fery Mara

4. 6. 2009 14:29
Dnes svoboda, zítra rudá totalita?

I takto se dá ptát těch, na které maldá generace háže vajíčka a kteří chtějí (v krajích již realizují) návrat bolševiků k moci. Pak teprve přijde vyřizování účtů.

Toto si přejet? Pokud ne, tak se pokuste zamyslet nad konáním oné studující mládeže. Přesto, že to neschvaluji, tak jim rozumím.

0 0
možnosti
J

JaV57

4. 6. 2009 15:15
Re: Dnes svoboda, zítra rudá totalita?

Můj článek je také o tom, že jim rozumím a chápu je, ale bojím se důsledků takové politiky, která je k tomu vlastně svádí

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1793x
předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Seznam rubrik