Můj podpis pod peticí proti kvótám už je. A co Váš?

15. 05. 2015 16:37:02
Jsem přesvědčena, že doba nazrála k novým občanským činům. Jsem přesvědčená, že většina z nás si uvědomuje, jaké rizika nás čekají, pokud vláda dopustí příjem běženců do České republiky.

Verbálně se dokonce proti ní ohrazují, asi proto, aby ukázali, jak moc jsou s lidem (blíží se přece nějaké volby)

Co ale víme? Lisabonská smlouva jasně odkazuje pravomoc v imigrační politice přímo na Evropskou komisi. Žádný Evropský parlament, natož parlament národní jí do toho nemá co kecat. Proto vyzval Evropský parlament komisi, aby konala. A ejhle řada českých poslanců tuhle rezoluci,( co vlastně říká v překladu pro normální lidi „Tak hejbněte kostrou a už určete počty a systém přerozdělení, nebo se nám ve Francii, Itálii, Holandsku i Německu i jinde dostanou k moci lidé, co tuhle naší krásnou Uniečku vůbec nechtějí. A co pak půjdeme dělat?“) podpořila nebo se alespoň zdržela hlasování a tím de facto umožnila, aby prošla. Nechtějte mne, starou matadorku, přesvědčovat, že to neměli pečlivě konzultované a domluvené se svým vedením strany. Takže buď měli a pak lže pan premiér Sobotka, když říká, že mi kvóty nepodpoříme, nebo neměli a pak se ptám, kde je nějaká minimálně stranická výtka za hlasování v rozporu s názorem strany? Kde nic, tu nic. Takže zase nám lžou a jen mlží. Ve výsledku nic neudělají a prostě dopustí, aby se sem ty tisíce migrantů přiřítily.

Proto jsem připojila svůj podpis pod petici IVČRN proti kvótám. Je to jediná demokratická forma jak říci jasně své ne a vyžadovat pak na svých volených zástupcích, aby konali podle skutečné vůle lidu. Je určitě těžší vysvětlovat zástupcům petentů petice o desítkách tisíc podpisů, proč hlasuji jinak, než chtějí lidé, než mlžit v mediích a tiše si pak dělat co chci.

A jen tak na okraj, ta petice byla vyhlášena první a možná ti další co se teď honem vydávají honit budoucí politické body kradením nápadu, by si měli uvědomit, že nejde o jejich politickou karieru, ale o bytí či nebytí téhle země a připojit se k IVČRN ne si hrát na vlastním písečku. Já i Suverenita jsme to udělaly. Naše podpisy už pod peticí jsou. A co Vy?

Autor: Jana Volfová | pátek 15.5.2015 16:37 | karma článku: 37.82 | přečteno: 1549x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Helena Vlachová

Můj syn

Vždy jsem si přála mít tři syny. Jenže člověk míní a Osud mění. Nakonec zůstalo jen při jednom synovi.

19.3.2024 v 6:37 | Karma článku: 9.74 | Přečteno: 262 | Diskuse

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 9.12 | Přečteno: 108 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 11.18 | Přečteno: 400 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 7.43 | Přečteno: 110 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 21.99 | Přečteno: 580 | Diskuse
Počet článků 23 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1793

předsedkyně ČESKÉ SUVERENITY

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...